Kosttillskott

Kosttillskott kan vara en del i en åtgärd mot besvär med för tidig utlösning. Kosttillskott fungerar bäst om de kombineras med andra åtgärder som övningar för att stärka kontrollen över sexuella impulser samt öka förmågan att styra när utlösningen kommer. Förutom kosttillskott för att förhindra utlösning kan du även överväga att pröva potenshöjande medel, mer om detta nedan.

En del av en åtgärd mot prematur ejakulation
Kosttillskott som stärker potensen kan används mot för tidig utlösning. Det finns två huvudsakliga skäl till varför de kan motverka problemet.

  1. Det första skälet berör de mentala bitarna. Eftersom prematur ejakulation kan ge upphov till en oro att för att komma för tidigt samt tvivel på den sexuella förmågan kan uppträda leder detta ofta till att besvären förvärras. Kosttillskott som stärker potensen kan lindra eller ta bort rädslan och bidra till att man slutar tvivla på sin sexuella förmåga. För många kan en potenshöjande effekt reducera eller ibland helt ta bort besvär med för tidig utlösning
  2. Det andra skälet är att prematur ejakulation kan dyka upp i samband med potensproblem. När denna problematik åtgärdas försvinner eller reduceras problem med för tidig utlösning. Potenshöjande kosttillskott kan även förebygga potensproblem och förhindra för att man i framtiden kan råka ut för upprepade besvär med tidig sädesutlösning

Kosttillskotten är milda och innehåller naturliga ingredienser som på ett milt och naturligt sätt kan förebygga problem med potensen och i förlängningen prematur ejakulation. För lindriga eller tillfälliga besvär med att komma för tidigt i samband med samlag kan kosttillskott vara ett alternativ.