Spedra är den nyaste potensmedicinen

Spedra är nyaste potensmedlet

2012 kom den senaste medicinen med en ny aktiv substans för behandling av impotens. Spedra innehåller den verksammma substansen avanafil vilket tillhör gruppen PDE-5 hämmande substanser. Alla potensmedel nu på markanden har alla substanser från denna grupp, PDE-5. Effekterna från dessa mediciner är snarlika. Du får stånd lättare och erektionen blir även hårdare än normalt. Detta sker då genom att PDE-5 hämmare påverkar blodflödet i penis genom att få vävnaden att slappna av.

Spedra verkar snabbt
Vad är då anledningen till att så många varianter och substanser mot impotens nu finns på marknaden. Spedra skiljer sig från de övriga genom att tiden den tar tills den verkar är halverad. Detta är då jämfört med övriga potensmediciner/substanser på marknaden. Skillnaden har uppmätts i kliniska studier som har granskats och godkänts av amerikanska läkemedelsverket (FDA).

Varför vill man få stånd fort
Den praktiska fördelen med Spedra är att du kan ha samlag eller sexuell aktivitet redan 15 min efter intag. Ta medicinen och utöva lite förspel i 15 minuter och sedan ska du vara ”ready to go”. För män som kommer för lätt och lider av tidig utlösning kan detta ofta bero på spänningar i kroppen. Spänningar och stress kan minska om man är säker på sin sexuella funktion, tex att man är trygg i att man får erektion när man ska.